Finala Ligii Campionilor

Acum cateva zile va povesteam de nebunia din Brasov cauzata de finala Cupei Romaniei.

Eh, finala Ligii Campionilor…nu suporta comparatie. Cum adica, din 80.000 de specatori unul sa nu fi adus vre-o petarda, o fumigena? A intrat la un moment dat unul pe gazon, cu un fular. Pai ala era om normal? Vedeti pe careva din ultrasii nostri capabil sa se riste sa isi ia bastoane de la jandarmi pentru un fular? Ei, bine, cu exceptia Postasului de la Stiinta(toata stima) si pana si el si-a luat niste crampoane de la Mihalcea.

Oricum, a fost unul dintre putinele meciuri la care m-am mirat cat de repede a trecut timpul. Pacat ca n-a castigat Manchester, parerea mea, cu toate ca n-ar fi meritat.

“Este cea mai buna echipa pe care am vazut-o si toata lumea recunoaste acest lucru si îl accepta. Nu este usor de digerat acest esec, nimeni nu ne-a dat o astfel de bataie, ei si-au savurat jocul.” Sir Alex Ferguson.

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: