Baciul Traian fata cu reactiunea

Presedintele Romaniei Traian Basescu l-a atacat in direct pe regele Mihai, starnind o adevarata furtuna: “Abdicarea regelui a fost un mare act patriotic? Nu, a fost un act de tradare a interesului national. Din partea regelui. Asta e punctul meu de vedere”.

“Noi inca nu ne asezam corect valorile. Spre exemplu, pentru noi toti si pentru istorie, Antonescu ramane responsabil de Holocaust impotriva evreilor si a tiganilor, ducerea lor in Transnistria, nu stiu ce. Nimeni nu spune ca statul roman avea un sef de stat atunci. Asta (maresalul Antonescu, n.r.) era doar prim-ministru atunci. Unora le dam averile inapoi, iar pe altii ii consideram criminali de razboi… Doar pentru ca unul a fost sluga la rusi si a lasat tara prin abdicare ii iertam toate pacatele?”, a afirmat presedintele Traian Basescu.

Nu mai ramane nimic de adaugat, poate doar “Rusine, Dinu Patriciu

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: