Praf de putut

Cea mai veche şi mai deranjantă problemă a bărbaţilor, lipsa de tupeu în discuţiile cu consoarta, şi-a găsit în sfârşit leacul: medicii americani au testat cu succes o pastilă care-i face pe bărbaţi să se comporte ca nişte bărbaţi în faţa soţiilor. Pentru bărbaţii căsătoriţi, această descoperire înseamnă cam ceea ce ar reprezenta pentru lumea medicală găsirea leacului pentru cancer.

“Pastila se adresează, în principal, bărbaţilor căsătoriţi care sunt umiliţi constant de către neveste. De exemplu, la întrebarea «Până la ce oră vrei să stai la bere?», răspunsul standard este «Pâna la ce oră mă laşi tu, iubito». În schimb, răspunsul unui bărbat care a luat pastila noastră va fi «Până la ce oră vreau eu!»”, şi-a lăudat cercetătorul american pastila.

Mai mult, pastila îi va face pe bărbaţi să facă afirmaţii din proprie iniţiativă, nu doar să răspundă curajos la întrebările sau pretenţiile soţiei: “Stai extraordinar de mult timp la baie, dar rezultatele nu se văd”, “Mai taci, că nu mă interesează ce-ai discutat cu prietenele tale” sau “Nu te mai plânge atâta, că nu rochia te face grasă, ci tu eşti grasă”.

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

2 Responses to Praf de putut

  1. ladybird says:

    Ar vrea sa aud feedbackuri de la barbati care au luat pastila. Tre’ sa fie divortati si liberi sa-si IA pastila in continuare, in singuratate! 🙂

  2. mmm … poate ii zice pastila adevarului tupeist … sau wishfull thinking 🙂
    chiar vreau sa vad un dude care reactioneaza altfel decat cu clasicul “da draga” si capul in pamant !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: