DN1 si sarbatorile

DN1 este noua destinaţie favorită a românilor pentru Crăciun, dar mai ales pentru Revelion! La această concluzie au ajuns agenţiile de turism după ce au făcut bilanţul la sfârşit de an. „Destinaţiile tradiţionale”, spune directorul unei astfel de agenţii, „nu mai sunt la modă. Oamenii vor să fie cu familia, cu prietenii, dar în acelaşi timp să fie şi văzuţi că nu stau acasă în concediu, de aceea aleg DN1 pentru a petrece cum se cuvine Sărbătorile de iarnă”.

„Cum să celebrezi mai bine trecerea dintre ani decât staţionând într-o coloană de maşini la ieşirea din Sinaia?” explică un tour-operator specializat în vacanţe pe DN1. „Mulţi şi-au făcut rezervări încă de acum jumătate de an ca să prindă cele mai bune locuri în coloană astfel că la ora actuală nivelul de ocupare depăşeşte 90%. Sinaia şi Azuga sunt locaţiile cele mai căutate pentru a sta în coloană, dar şi preţul e pe măsură, de aceea acolo nu o să vedeţi decât maşini scumpe bară la bară. Totuşi, chiar şi cei fără dare de mână şi-au putut permite un ambuteiaj în Comarnic, de exemplu”.

„Cine a aşteptat până în ultimul minut n-a mai prins decât destinaţii alternative, precum DN1 A sau DN71 care pur şi simplu nu se compară din punctul de vedere al condiţiilor de aglomeraţie”, spune un alt agent de turism. „Acolo, dacă n-ai noroc, poţi să prinzi şi suta la oră şi nu mai vede nimeni că n-ai stat acasă de Sărbători. Doar să ai baftă să te prindă radarul fix şi să-ţi vină fotografia acasă, poate aşa să convingi lumea că ai plecat din Bucureşti de Revelion”.

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: