Iarna

Nu stiu cum se face….da’ cred ca toata lumea e nebuna, doar eu sunt normal. Da, stiu, asta-i primul semn.

Toata lumea se planga ca e frig si se constata ca a venit iarna in situatia in care asta noapte, in mijlocul lui ianuarie, la Sighet a fost cel mai frig, si anume -13 grade.

Acum vine intrebarea mea catre voi. Mi-se pare mie sau cand eram mai mic zapada cadea in noiembrie si se topea de tot prin martie? Mi-se pare mie sau cand eram mic patinoarele erau facute de un nenea care dadea seara cu un furtun cu apa pe un teren (de handbal, tenis, fotbal…fiecare ce-o avea) in fiecare seara pana se facea gheata de-o palma? Mi-se pare mie sau in seara de Craciun era de-obicei un frig care trezea colindatorii beti daca stateau mai mult de 15 minute afara si ingheta apa din radiatorul Daciei, pe care-l injura tata-meu de fiecare data cand trebuia sa il demonteze si sa il dezghete intr-un lighean pe soba.

Ia faceti un amar de bine si povestiti-mi niste aventuri de iarna….ca asta numa iarna nu consider ca e.

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: