Contador pierde Turul

Daca ati urmarit Turul Frantei de vara asta probabil va aduceti aminte de episodul in care Contador era “alergat” de un privitor imbracat in medic, chipurile sa-l consulte. Daca nu va amintiti, vedeti una din postarile mele cu tag “Le Tour”.
Se pare ca spectatorul respectiv stia el ce stia. Ieri, Contador a fost suspendat pentru dopaj pentru 2 ani si i s-a luat titlul de castigator al Turului din 2010. Asadar Andy Schleck, cu toate ca a pierdut turul de anul asta in fata lui Evans, se pare ca l-ar fi castigat pe cel din 2010, cand s-a clasat al 2-lea la cateva secunde in spatele lui Contador.
Complicata treaba cu rezultatele astea retroactive…dar imi aduce aminte de o maxima a lui Johnny Raducanu.
Iliescu mi-a dat o decoratie si m-a facut cavaler. L-am intrebat la ureche in timpul ceremoniei la ce e bun ordinul ala. ‘Pai, cand o sa mori, o sa se traga trei salve de tun.’ ‘Ma cac pe ele de salve!’, i-am raspuns.

Va urez si voua cat mai multe salve pentru rezultate retroactive

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: