1 Mai muncitoresc

A trecut si anul asta 1 Mai, cu o oarecare ingrijorare cauzata de “legea picnicului” pentru ca marea majoritate a primariilor nu facusera publica nici o lista de locuri unde se poate frige un mic. Noroc ca s-a amanat punerea ei in aplicare, sa poata tot romanu’ sa umple peisajele pitoresti ale patriei cu pungi si PET-uri.

De cand n-am mai scris s-a facut si vara in adevaratul sens al cuvantului, avand onoarea de a sta ieri, cu bostanul in soare la 30 de grade.

Nu prea am inspiratie de scris, da’ am zis ca macar un articol pe luna tot ar merge. De politica m-am plictisit de mult. Ma uitam cu o senzatie pregnanta de reflux gastric la valul de emigrari din PDL. Emigrarile nu ar fi problema, acceptarea oportunistilor astora in partidele de opozitie, dupa ce aceleasi partide de opozitie faceau o galagie grozava ca partidul de guvernamant le fura parlamentarii, bate usor spre ipocrizie, re-confirmand faptul ca indiferent de partid e la putere aceeasi oameni conduc tara.

Dupa acest scurt periplu sociologico-ecologic respective meteo-politic va urez sa va gasiti un loc umbros unde sa va feriti de vara care va sa vina.

 

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: