Buletin Sportiv

In sfarsitul asta de saptamana m-am uitat intr-una la televizor. Tot felu de evenimente sportive si cultural artistice…..pe care o sa le insir aici mai degraba de dragul de a fi consemnate decat ca as avea ceva interesant de zis despre ele.

1. Bute si-a luat-o glorios de la un englez – Ditamai campionul mondial neinvins la profesionisti, a fost macelarit efectiv de un englez pe care toata lumea il subestima. Nu ma intelegeti gresit, am toata stima pentru Bute……dar nu stiu de ce imi aduce aminte de meciul ala Dinamo-Foresta Falticeni in care Dinamo conducea cu 4-0 dupa care si-a luat-o cu 4-5

2.  Formula 1 la Monte Carlo – O cursa plina de istorie si sclipici. Un circuit de referinta unde se anuleaza diferentele dintre masini si ies la suprafata calitatile pilotilor. Din pacate a ramas acelasi circuit pe care e practic imposibil sa depasesti decat la boxe, daca iti schimba tie mai repede rotile decat adversarului.

3. Eurovision – Am vazut o mie de emisiuni despre cum am luat locul 12…parca din 14. O dezamagire. Da’ a dracu’ nimeni nu a vazut dezamagirea din juriul nostru de la preselectie?

4. Gimnastica, baieti – Dupa fete, si baietii au luat medalii la europene. Nu asa de multe si stralucitoare dar un bronz pe echipe  si aur la sarituri nu e tocmai de aruncat

5. Handbal, fete – Constat ca echipa feminina de handbal a ajuns in stadiul in care era nationala de fotbal prin anul 2000. Evident imi aduc aminte de un banc cu un orfan care zicea “Tanti, eu vreau sa ma adopte echipa nationala de handbal, pentru ca ea nu bate pe nimeni”

6. Festivalul de teatru de la Sibiu – Foarte tare.

7. Turul Ciclist al Italiei – Tot foarte tare. Dupa 3 saptamani grozave, castigatorul s-a decis la contratimp, pentru 16 secunde.

Mai dati-va si voi cu parerea daca aveti chef.

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: