Referendum

Am gasit pe blogul unuia dintre oamenii de la Catavencu (nu stiu daca nu cumva s-a mutat intre timp) un articol cu care pot sa rezonez, pe tema referendumului pentru suspendarea Baselului.

“Pedeleii şi Useliştii sînt gata să se ia de gît. Bravo! Băsescu e de vină! Iarăşi şi iarăşi. I-a întărîtat, i-a făcut franjuri. Lupta e de sînge: ori noi, ori EL. Stai chiorîş şi te uiţi la televizor. Aha, deci au furat şi ăştia! Mult au mai furat, frate! Nu există argumente să faci sală de sport în comună fără apă curentă. Dar nu există nici argumente să-l laşi pe Ponta prim ministru după ce-a furat un doctorat.
Niciunul, din orgoliu măcar: domle, am greşit!
Gunoaiele se ascund bine în zgomot, în uruitul şenilelor. iar Poporul dumnealor stă şi cască gura la circ. Emisiuni de televiziune spăimos de partizane. Protocoale sau ceartă ca la uşa cortului.
vă întreb partizani: care-i principiu pentru care vă luaţi de gît şi v-o trageţi zilnic? Vă certaţi cu copiii, cu părinţii, prietenii. Dihanie. Dihonie. Viaţa voastră e în mîinile voastre nu a lui Ponta Plagiatorul, Antonescu Adormitul ori Băsescu Bucluc. Nu uitaţi! Voi contaţi! Dacă sînteţi proşti, proşti rămîneţi! Patima de astăzi nu vă dă mai multă minte! Nu sînteţi mai morali, nu deveniţi nici mai principiali. e o furtună, trece! Nu-şi vor recunoaşte vinile! Nu vor! Nu-i interesează! Veţi rămîne, ce sînteţi! Ce sînteţi? Sigur acest articol este pro Băsescu! Ba nu pro Ponta! Nu-i aşa? REFERENDUM DA şi NU! Votaţi aici, în cîmp!”

sursa: http://istodor.ro

Toata nebunia mi-se pare un fel de Tom si Jerry in care soarecele are ca aliat cainele, Spike. Analogiile sunt relativ evidente. Tom(USL) incearca sa il prinda pe Jerry(Base) indiferent ce distruge prin casa(Romania) in timp ce Jerry il fenteaza, facandu-l sa dea nas in nas cu Spike(UE), care, inevitabil il ia de gat si ii cara palme, sau sa calce pe o grebla care sa-l pocneasca cu coada in frunte. Mi-as placea sa cred ca la un moment dat va aparea Mammy Two Shoes, doamna aceea de culoare, din care de regula se vad doar picioarele, care face curatenie prin casa dupa ce Tom si Jerry o distrug. Ca referinta pentru personajele din Tom si Jerry, consultati cu incredere Wikipedia.

Intrebarea mea e, unde dracu ma incadrez eu in desenele astea animate?

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: