Aberatio in integrum

De pe un petrolier elvetian parcat intr-o parcare pe marginea autostrazii se aude un lup de mare urland din padurea tropicala. “Si ce daca” se gandea Dan Diaconescu, “Oltchimul il va cumpara poporul” dupa care coboara la bucatarie sa bea o cana de lapte si miere, in liniste sa nu il deranjeze pe Claudiu Niculescu, in timp ce se retragea din sportul de performanta tocmai cand U Cluj promova din Cluj la Buzau. Mari probleme pe autostrada Timisoara-Arad, care a cazut intr-o groapa de la imbinarea dintre un pod. Podul seamana cu crocodilul. Diferenta dintre un crocodil e ca e mai mult verde decat lung iar diferenta dintre un pod e ca e mai mult lung decat lat, si are o groapa. Sa fie groapa de la Adrian Nastase care a confundat podul cu crocodilul? Oare cand o sa se privatizeze incalzirea globala?

Cine se culca odata cu  gainile se culca si a doua oara…dar doar din cauza scarii de la cotet, care e scurta si plina de cacat, ca sa citez dintr-o analogie a unui coleg de liceu intre viata si scara de la cotetul de gaini. Zboara lebedele-n zare, eu ma uit, ele dispare. O lebada, doi bucati. Oare cate lebede de la Schonbrunn poate sa mance o satra de tigani?

Cine iubesteeeee si laaaaaasa/ Dumnezeu sa-i dea pedeapsa

Moooooociriiiiita cu trifoooooi, mooociriiiita cu trifoi/ M-or cerut la maaaaama doooi

Cine-a pus carciuma-n  drum, ala n-a fost om nebun

Mazeltov!

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: