Milioane de români redescoperă azi că au un loc de muncă pe care îl urăsc

Ca în fiecare an, prima zi de muncă le reamintește majorității românilor că își urăsc locul actual de muncă. Sau, după caz, le reamintește că urăsc însăși ideea de muncă. Desigur, există și români care spun că își iubesc jobul și că se bucură că se întorc azi la muncă, dar în acest caz este vorba fie de persoane ipocrite, fie de persoane cu probleme psihice.

Majoritatea românilor sunt însă sinceri și nu își ascund ura față de actualul loc de muncă. ”Normal că-mi urăsc jobul, chiar dacă n-o arăt”, ne-a spus un corporatist din Pipera. ”Cine ar vrea să se îmbrace zilnic la costum, să zâmbească la toți idioții, să scrie și să citească mailuri imbecile, iar la final să stea peste program, simulând că-i mai și face plăcere lucrul ăsta?! Gata, deja m-am deprimat, acum că mi-am reamintit.”

Ura față de locul de muncă se manifestă însă la toate tipurile de angajați, nu doar la corporatiști, după cum explică psihilogii. ”Lumea vine după o perioadă de relaxare și distracție, iar orice contact cu ideea de muncă este traumatizant. Până și pe mine, faptul că stau și explic situația asta, deci practic muncesc, mă scoate din sărite, îmi vine efectiv să urlu, atât de tare urăsc ceea ce fac”, ni s-a plâns reputatul psiholog Decebal Popescu.

Sursa: TNR

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: