Spiritul de echipa

Dupa ce ani de zile spiritul de echipa pentru mine era doar o chestie frumoasa pe care s-o spui la interviuri de angajare, am avut onoarea, de dimineata, sa ii vad si aplicarea in practica.

La mine la uzina sunt locuri de parcare pentru 80% din masinile care ar trebui parcate in ele. Restul de 20% parcheaza pe unde apuca: ba pe trotuar, ba pe marginea drumului, ba pe camp, ba pe cate o bordura de-ti plang telescoapele cand te urci pe ea. Pana acum trei colegi mai matinali incercam sa parcam unul langa celalat, ca un eventual al 4-lea coleg, mai somnoros, sa poata parca in spatele nostru “blocandu-ne”, dar macar nu se trata de reumatism la glezne cu namolul de pe camp.

Azi dimineata, revenind la punerea in practica a spiritului de echipa, pe cand ajungeam in parcare, vad deja 4 masini de-ale “noastre” aliniate si cu mine al 5-lea. Uite asa am mai facut loc pentru inca unul.

Nu stiu de ce, dar a crescut inima in mine cand am vazut asta. Imi place de oamenii cu care lucrez.

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

2 Responses to Spiritul de echipa

  1. tinascrie says:

    Asta s-a ca sunteti colegi si nu colege:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: