Ploaia care va veni

ploaie_sutien_sfarcuriO nouă descoperire a cercetătorilor britanici ar putea să revoluţioneze comportamentul femeilor pe timp de ploaie. După teste care au durat mai bine de trei ani, britanicii au descoperit că e mult mai indicat ca femeile să renunţe complet la umbrele pe timp de ploaie, iar asta în condiţiile în care nici nu se adăpostesc undeva.

„Am testat în condiţii de ploaie trei ipostaze: femeie cu umbrelă, femeie cu sutien şi tricou, respectiv femeie îmbrăcată doar cu maiou. Rezultatele au fost concludente: 100% dintre bărbaţi au fost de acord că, pe timp de ploaie, cel mai bine este ca femeia să aibă doar maiou pe ea. Am repetat testul de mii de ori şi de fiecare dată rezultatul a fost acelaşi”, au spus cercetătorii britanici.

Dacă femeile vor fi de acord să respecte indicaţiile cercetătorilor britanici, se estimează că nivelul de bunădispoziţie la nivel planetar va creşte spectaculos. „Se vor ruga bărbaţii în fiecare zi să vină ploaia, atât de fericiţi vor fi. Va fi bine şi pentru ei, dar şi pentru agricultură”, spun specialiştii britanici.

Sursa: TimesNewRoman

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: