Buletin de stiri

Niste muncitori din China au intrat in greva pentru ca angajatorul face reduceri de personal si muta joburi in India. Nu credeam ca o sa traiesc momentul in care chinezii sunt mai scumpi la ora de munca decat oricine altcineva.

Mariah Carey si-a dislocat umarul dupa ce a cazut de pe tocuri. Mai faceam noi misto de colegele din liceu sa aiba grija sa nu cada de pe tocuri, da’ nu credeam ca e posibil.

“Atunci când am analizat persoanele care erau fumătoare și consumau mult alcool, am descoperit că pentru fiecare 10 ani, ei își îmbătrâneau creierul cu echivalentul a 12 ani”, a spuns dr. Gareth Hagger-Johnson, cercetător coordonator(britanic cercetatorul, biensur). Pun pariu ca asta nu l-a ascultat pe Stratan cand a postulat ca “Ori traiesti putin da’ bine, ori mai mult, da’ bine nu”. 

Rata de promovare a bacalaureatului in 2013 se apropie de 60%. Daca primeau anul asta subiectele de anul trecut nu cred ca sareau de 40%

 

 

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: