Run Forrest

Tam Chua Puh, 43 de ani, a terminat duminică distanta de 42 de kilometri în 2 ore şi 46 de minute, cu mult înaintea atleţilor experimentaţi, provocînd stupoare pe linia de sosire.

El a povestit însă ulterior că nu a alergat decît 6 kilometri. Apoi a simţit dureri la un genunchi şi a luat-o pe o scurtătură înspre finiş. Iniţial, Tam, un tip cu ochelari, cu o şapcă de baseball pe cap şi cu un şort larg, a fost declarat cîştigător. Mai apoi însă organizatorii cursei au observat că bărbatul a ratat toate punctele de verificare de pe traseu.

Tam a povestit că nu a intenţionat să iasă învingător nici măcar trişînd, ci dorea doar să primească tricoul şi medalia de participant la cursă. El a mai spus că a luat-o pe căi mai scurte şi la ultimele două ediţii ale maratonului, cînd a urcat în diverse maşini care l-au adus pînă aproape de finiş.

“Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva. Nu mi-am imaginat niciodată că voi crea atîtea inconveniente organizatorilor”, a spus Tam.

sursa: http://www.gsp.ro

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: