Fara titlu

Cu toate că au venit la Bucureşti doar pentru înmormântare, sătenii din comuna Horea au zis să nu stea degeaba în cele câteva ore cât aşteaptă pentru o maşină să-i ducă îapoi, aşa că au intrat în vorbă cu reprezentantul FMI. La finalizarea discuţiilor, România mai avea de plătit doar 1200 de euro din împrumut iar Fondul renunţase la orice pretenţie de disciplină fiscală.

“Păi o vinit un domn, în costum, cu ochelari de-ăia aurii, eu beam un deţ cu domnii de la mine din sat. Şi el în engleaza lui, noi cu ale noastre, când a început să ni dea sfaturi am zis că-i dau cu chişafăul peste cap de-i ţiuie urechile tri zile”, a povestit Argentin Toader cum au decurs negocierile cu Fondul Monetar.

Tot în această perioadă sătenii au asigurat intrarea României în Schengen din martie, i-au obligat pe cei de la RDS-RCS să bage din nou Discovery pe cablu şi l-au convins pe Vladimir Putin să aducă de bună voie tezaurul înapoi, dictatorul rus promiţând că va veni pe jos până la Bucureşti. Sătenii s-au scuzat că n-au avut hârleţul la ei, că terminau şi metroul în Drumul Taberei.

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: