Romania – Ungaria

Deși se spune că fotbalul este sportul rege, se pare că românii preferă cu totul altceva. În loc să cumpere tricouri ale naționalei de fotbal, suporterii s-au înghesuit la mazinele de articole sportive și au cumpărat, în prostie, bâte de oină.

„Am epuizat primul stoc de bâte de oină în 5 minute de la deschiderea magazinului. Când am mai comandat un lot nici nu le-am mai trecut prin gestiune, le-am vândut direct din camion”, a declarat un responsabil de raion dintr-un cunoscut magazin de articole sportive. Acesta a precizat că pe lângă bâte, la mare căutare au fost și sulițele și arcurile cu săgeți.

„Am venit prea târziu, n-am mai găsit bâtă de oină, așa că mi-am luat o pereche de nunceaguri de oină și un topor de oină pentru un cumnat”, spune Vasile Adămăroaie, un suporter al naționalei de fotbal și fan înfocat al jocului de oină. Jandarmeria Română a anunțat că, întrucât meciul de sâmbătă are un mare impact emoțional, va interzice intrarea pe stadion cu mingi de oină și va verifica bâtele de oină ca nu cumva suporterii să ascundă în ele fumigene sau brichete.

sursa: www.timesnewroman.ro

Advertisements

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: