Alegeri

S-a sfarsit. Parafrazandu-l pe Teoharie Coca Cosma, “am invins, suntem finalisti”. Trecand peste surpriza si bucuria generala fata de rezultatul alegerilor, pe mine ma bucura mai multe aspecte mai mici.

1. Toata lumea zice de comunitatile de romani din strainatate ca sunt foarte dezbinate. Ma bucur ca am auzit reactii de genul “chiar daca nu am reusit sa votez, ma bucur ca am stat impreuna cu alti romani”. Nu sunt sigur ce a declansat aceasta prezenta masiva, desi banui, dar ma bucur ca s-au adunat romanii la olalta farase se injure intre ei sau fara sa incerce sa se prosteasca unul pe celalalt.

2. Mi-a placut reactia de sustinere din tara. Eu consider, in continuare, cred ca adunarile de dupa 9 seara au avut ca scop sustinerea celor care au stat atat timp sa voteze. Bun, a fost si bucuria de a vedea PSD-ul in chinuri, dar sper ca nu asta a fost motivul principal.

3. Ma bucur ca s-a mai confirmat odata ca romanii, daca situatia e nasoala, se mobilizeaza.

Nu mai stiu ce sa va zic, inafara de lucrurile evidente pe care le simt toti. A, da, sper sa se sparga PSD-ul si sa ajunga un fel de partid de nostalgici.

About Josef Svejk
Through possibly-feigned idiocy or incompetence he repeatedly manages to frustrate military authority and expose its stupidity in a form of passive resistance: the reader is left unclear, however, as to whether Švejk is genuinely incompetent, or acting quite deliberately with dumb insolence. These absurd events reach a climax when Švejk, wearing a Russian uniform, is mistakenly taken prisoner by his own troops. Source: Wikipedia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: